ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης και το προσωρινό κλείσιμο του καταστήματος μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής :

 

  • Online Παραγγελίες : Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και θα αποστέλλονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη (προσοχή! Η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τις εταιρείες courier) ενώ σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη θα επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση νέας ημερομηνίας.
  • Παραγγελίες / Επισκευές : Όσες παραγγελίες είχαν γίνει στο κατάστημά μας αλλά και όσες επισκευές ήταν στην αναμονή  θα μπορούν να παραδοθούν τη δεύτερη εβδομάδα από την στιγμή που θα λειτουργήσουμε κανονικά.
  • Αλλαγές αγορών / δώρων : Σε όσες αγορές πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 26/10-6/11/20, το διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών που μπορεί να γίνει αλλαγή μεταφέρεται το πρώτο δεκαήμερο από την ημέρα λειτουργίας του καταστήματος μας.
  • Παραδόσεις Online Παραγγελιών : Λόγω αυξημένου όγκου παραδόσεων των συνεργαζόμενων εταιρειών courier ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας να είναι μεγαλύτερος από τον κανονικό (έως 10 εργάσιμες)

 

Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την κατανόηση!

 

Για ο,τι χρειαστείτε είμαστε διαθέσιμοι μέσω email info@jour.gr και μέσω προσωπικού μηνύματος στις σελίδες μας σε Facebook & Instagram

 

Ας παραμείνουμε όλοι σπίτι με σύνεση, υπομονή