ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

COVID-19 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης και το προσωρινό κλείσιμο του καταστήματος μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής :

 

  • Online Παραγγελίες : Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και θα αποστέλλονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη (προσοχή! Η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τις εταιρείες courier) ενώ σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη θα επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση νέας ημερομηνίας.
  • Παραγγελίες / Επισκευές : Όσες παραγγελίες είχαν γίνει στο κατάστημά μας αλλά και όσες επισκευές ήταν στην αναμονή  θα μπορούν να παραδοθούν τη δεύτερη εβδομάδα από την στιγμή που θα λειτουργήσουμε κανονικά.
  • Αλλαγές αγορών / δώρων : Σε όσες αγορές πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 26/10-6/11/20, το διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών που μπορεί να γίνει αλλαγή μεταφέρεται το πρώτο δεκαήμερο από την ημέρα λειτουργίας του καταστήματος μας.
  • Παραδόσεις Online Παραγγελιών : Λόγω αυξημένου όγκου παραδόσεων των συνεργαζόμενων εταιρειών courier ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας να είναι μεγαλύτερος από τον κανονικό (έως 10 εργάσιμες)

 

Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την κατανόηση!

 

Για ο,τι χρειαστείτε είμαστε διαθέσιμοι μέσω email info@jour.gr και μέσω προσωπικού μηνύματος στις σελίδες μας σε Facebook & Instagram

 

Ας παραμείνουμε όλοι σπίτι με σύνεση, υπομονή και ψυχραιμία ώστε να αποτρέψουμε την εξάπλωση του Covid 19 και να επιστρέψουμε το συντομότερο στους ρυθμούς μας υγιείς έχοντας δίπλα μας όσους αγαπάμε!

 

Τίποτα δεν συνυπολογίζεται, ούτε κοστολογείται ακριβότερα από τις ανθρώπινες ζωές.

 

Θα τα πούμε σύντομα από κοντά πιο δυνατοί, γεμάτοι όρεξη για νέες συλλογές!