ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς θα γνωρίζω την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας μου;

Μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας σου θα λάβεις ενημερωτικό email ή SMS με τον αριθμό αποστολής και την ημερομηνία παράδοσης.

Σε πόσες ημέρες γίνεται η παραλαβή από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία; Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία η παραλαβή γίνεται σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες εάν και εφόσον το κόσμημα είναι άμεσα διαθέσιμο. Στην περίπτωση που απαιτείται περισσότερος χρόνος θα σε ενημερώσουμε μέσω email ή SMS. Συνεργαζόμαστε με την ACS και φροντίζουμε η παραγγελία σου να φτάσει ασφαλής και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  

Προσφέρετε συσκευασία δώρου;
Κάθε παραγγελία περιλαμβάνει τουλάχιστον μια συσκευασία δώρου. Στην περίπτωση που θα ήθελες παραπάνω συσκευασίες ενημέρωσέ μας στα σχόλια πελάτη κατά την διαδικασία παραγγελίας. Δεν υπάρχει καμία extra χρέωση. 

Τι γίνεται στην περίπτωση που παραγγείλω λάθος νούμερο ;
Στην περίπτωση που το κόσμημα που έχεις παραγγείλει δεν σου εφαρμόζει όπως θα ήθελες θα χαρούμε να στο αντικαταστήσουμε με ένα άλλο μέγεθος μέσα σε 4 ημέρες από την ημέρα που θα έχει γίνει η παραλαβή. To μόνο που θα χρειαστεί είναι να μας ενημερώσεις μέσω email (info@jour.gr). Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις και τη διαδικασία ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.
Τα προϊόντα του eshop υπάρχουν πάντα και στο φυσικό κατάστημα; 
Το απόθεμα των προϊόντων του eshop & του φυσικού καταστήματός μας δεν αντιστοιχεί πάντα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δείτε από κοντά κάποιο κόσμημα που έχετε βρει στο eshop καλό θα είναι να μας καλέσετε στο 2109579754 ή να μας στείλετε στο info@jour.gr ώστε να σας κάνουμε κράτηση του προϊόντος χωρίς να είναι απαραίτητη η αγορά. Στο φυσικό κατάστημα η ποικιλία είναι μεγαλύτερη. Στην περίπτωση που έχετε δει κάποιο κόσμημα στη βιτρίνα μας ή στα social media και δεν το βρίσκεται στο eshop μας σημαίνει πως είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας. Μπορείτε να μας εκφράσετε το ενδιαφέρον σας μέσω email ώστε να σας ενημερώσουμε με διαθεσιμότητα και να ολοκληρώσετε εκεί την παραγγελία σας.