Δωρεαν Μεταφορικα για αγορες ανω των 60€

Πολιτική Απορρήτου

1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Είμαστε η Jour Ατομική Επιχείρηση ( Αμοιραλή Κλάρα , Ελ. Βενιζέλου 96, Καλλιθέα ΤΚ 17676/email info@jour.gr/τηλ 2109579754) και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας.

2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας, όπως εξηγήσαμε ανωτέρω, , χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα:  τα στοιχεία ταυτότητας σας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.);  οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες συναλλαγών (για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή της κάρτας σας, πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ.);  δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας,);  Εμπορικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο),  πληροφορίες για τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Να θυμάστε ότι όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της πλατφόρμας, θα επισημάνουμε ορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμε πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψην σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως χρήστης ή να μην μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργίες. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Πλατφόρμα μας, π.χ. ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς :

Α. Για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη της Πλατφόρμας

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα , προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό εγγεγραμένου χρήστη επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Β. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην Πλατφόρμα Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως για:  Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορο να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία. Να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Για παράδειγμα: Εάν όταν αγοράζετε κάποιο από τα προϊόντα μας μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής, επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποθήκευσης των δεδομένων της κάρτας σας για μελλοντικές αγορές, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που υποδεικνύονται για την ενεργοποίηση και την ανάπτυξη της εν λόγω λειτουργίας. Η συγκατάθεση για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας επιτρέπει στα αυτοματοποιημένα δεδομένα πληρωμής να εμφανίζονται σε επόμενες αγορές, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα εισάγετε εκ νέου σε κάθε νέα διαδικασία και τα δεδομένα αυτά θα θεωρούνται έγκυρα και ενεργά για τις επόμενες αγορές. Μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κάρτες σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ενότητας που αντιστοιχεί στις πληροφορίες πληρωμής,από το λογαριασμό εγγεγραμένου χρήστη που έχετε καταχωρίσει στην ιστοσελίδα μας. Να ενεργοποιήσουμε τους απαραίτητους μηχανισμούς προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή απάτη εναντίον σας και εναντίον μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς. Εάν θεωρήσουμε ότι η συναλλαγή μπορεί να είναι δόλια, αυτή η επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε τη συναλλαγή.  Να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφές αφότου έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά και να διαχειριστούμε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότηταπροϊόντων, κρατήσεις προϊόντων μέσω της πλατφόρμας ή για να σας παρέχουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη λειτουργία Personal Tailoring, ανάλογα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα αυτών των επιλογών.  Για σκοπούς τιμολόγησης και για να θέσουμε στη διάθεσή σας εισιτήρια και τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Πλατφόρμας.  Για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες ή υπηρεσίες, όπως η αγορά, η διαχείριση και η χρήση της Κάρτας Δώρου ή της Επιταγής Δώρου, και για να σας δώσουμε πρόσβαση και χρήση του Wifi που παρέχουμε στους πελάτες μας στα Φυσικά Καταστήματα. 3. Για να ανταποκριθούμεστα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε μέσω των διαύλων της Εξυπηρέτησης Πελατών Επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη διαχείριση ή την επίλυση του αιτήματος ή της αίτησής σας. 4. Για σκοπούς μάρκετινγκ Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως:  Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS). Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσω ειδοποιήσεων push εφόσον τις έχετε ενεργοποιήσει στην κινητή συσκευή σας.  Αντίστοιχα, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριώνπρος εσάς. Για παράδειγμα, με βάση τις αγορές και το ιστορικό περιήγησής σας (δηλ. Ανάλογα με τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα σας κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και, αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, θα σας παρέχουμε την λειτουργία "ανάκτησης καλαθιού".  Να θυμάστε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος μέσω της ενότητας "Ενημερωτικό Δελτίο" της Πλατφόρμας, καθώς και μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στην κινητή συσκευή σας.  Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Πλατφόρμα. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.  Να κυκλοφορήσουμε φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε μοιραστεί δημοσίως στην Πλατφόρμα ή μέσω των καναλιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, με την προϋπόθεση ότιμας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό. 5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας Εάν εισέλθετε στην Πλατφόρμα μας, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Πλατφόρμα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτήν. Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε.

 

3. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Οι νόμιμες βάσεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εξαρτάται επίσης από τον σκοπό για τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται στον κατωτέρω πίνακα:

Σκοπός Νομιμοποίηση

Α. Διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση της Πλατφόρμας. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εγγραφή σας.

Β. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιώνμε εσάς. Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε, όπως είναι η αποθήκευση δεδομένων πληρωμής (κάρτας) για μελλοντικές αγορές ή η επεξεργασία των δεδομένων που είναι απαραίτητα για τη σάρωση των αποδείξεων αγοράς μέσω της ενότητας Wallet της Εφαρμογής ή για να σας παρέχουμε τις λειτουργίες Ερχεται Σύντομα/ Σύντομα Πάλι Κοντά σας (Coming soon/Back soon). Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση. Πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους για να ανιχνεύσουμε και να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη όταν κάνετε μια αγορά. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων έχει θετικό πρόσημο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη όταν πραγματοποιείται η πληρωμή μιας αγοράς και ειδικά για εσάς, καθώς αυτό μας επιτρέπει να λάβουμε μέτρα για να σας προστατεύσουμε από απόπειρες απάτης που γίνονται από τρίτους.

Γ. Εξυπηρέτηση Πελατών

Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της Πλατφόρμας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς. Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας είναι για τη συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις μας .

Δ. Μάρκετινγκ

Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λογω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Πλατφόρμα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ε. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας

Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Πλατφόρμας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας.

 

4. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω:

Σκοπός Περίοδος διατήρησης

1. Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).

2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας. Μερικές φορές, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα μόνο μέχρι τη στιγμή που αποφασίζετε, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των δεδομένων πληρωμής (κάρτας) που έχετε ζητήσει να αποθηκεύσουμε για μελλοντικές αγορές.

3. Εξυπηρέτηση Πελατών

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.

4. Μάρκετινγκ

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο. Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη τηςενέργειας.

5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας. Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 

5. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα: Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς , Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης, Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας, Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης,  Παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών. Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Για την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, ορισμένοι από τους προαναφερόμενους παρόχους βρίσκονται σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου οι οποίες δεν παρέχουν επίπεδο προστασίας δεδομένων αντίστοιχο με αυτό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας ενημερώνουμε ότι θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας με επαρκείς εγγυήσεις και διατηρώντας πάντα την ασφάλεια των δεδομένων σας.

 

6. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ; Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιωματά σας. Λαμβάνοντας εσάς υπόψιν, εμείς οι Από Κοινού Υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων έχουμε συμφωνήσει ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@jour.gr), αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας. Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα: Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα.  Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εν πάση περιπτώσει, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Πλατφόρμα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Πλατφόρμα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies.  Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγησει ανωτέρω ήόταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.  Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε. Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας εξηγούνται στην ενότητα 2 στην οποία εξηγούμε για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Όταν νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή για την εκτέλεση της σύμβασης, όπως εξηγείται στην ενότητα 3, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μια μηχανή, προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας. Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Τέλος, σας ενημερώνουμε για το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή, ιδίως ενώπιον:  της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL)

7. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΊΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ;

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής της Επιταγής Δώρου ή της διαχείρισης του αιτήματος για Επιταγή Δώρου. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα. 8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε περίπτωση που το πράξουμε, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω της Πλατφόρμας (για παράδειγμα, μέσω ενός banner, ενός αναδυόμενου παραθύρου ή μιας ειδοποίησης push) ή ενδέχεται να σας αποστείλλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα ότι θα τη βρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα και στην Εφαρμογή μας.