Δωρεαν Μεταφορικα για αγορες ανω των 35€ | -20% στην πρωτη αγορα

Όροι Χρήσης

1. Γενικές Πληροφορίες

Η www.jour.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Jour , η οποία ανήκει στην εταιρεία ''Αμοιραλή Κλάρα'' με έδρα την Ελ. Βενιζέλου 96 , Καλλιθέα ,τηλ 210-9579754.

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις της εταιρείας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς διότι η περαιτέρω πλοήγηση και χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με το σύνολο των όρων της εταιρείας. Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξή σας για το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@jour.gr πριν την πλοήγησή σας ή/και την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς θεωρείται ανεπιφύλακτη.

2. Γενικοί Όροι

Στο site περιλαμβάνονται υλικό και περιεχόμενο που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/ επισκέπτη (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.jour.gr και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του www.jour.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/ καταναλωτή/επισκέπτη να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του www.jour.gr. Ο χρήστης/καταναλωτής/ καταναλωτής αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του μας.

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

3. Περιγραφή λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί μέσα στην ιστοσελίδα www.jour.gr προβάλλει και πωλεί τα προϊόντα με την επωνυμία Jour . Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο www.jour.gr και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας.

4. Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους: Paypal ( Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express) , COD (αντικαταβολή) με επιβάρυνση 1 ευρώ , Κατάθεση σε τράπεζα (ALPHA BANK, Εθνική Τράπεζα)

Η κάρτα σας μπορεί να μη γίνει αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους: 

- Η κάρτα έχει λήξει. Ελέγξτε ότι αυτό δε συμβαίνει.
- Έχει εξαντληθεί το πιστωτικό όριο. Ελέγξτε, μέσω της τράπεζάς σας, ότι δεν έχετε υπερβεί το πιστωτικό σας όριο.
Πληρωμή μέσω Paypal

Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Είναι διαθέσιμο σε πάνω από 190 χώρες και επιτρέπει πληρωμές σε 21 νομίσματα, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Πελάτες που διαθέτουν ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους με πληρωμή μέσω Paypal, μπορούν να επιλέξουν την επιλογή ‘Πληρωμή μέσω Paypal’ κατά την διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής. Νέοι PayPal πελάτες θα ανακατευθυνθούν προς τον ιστότοπο του PayPal για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και εν συνεχεία θα μπορούν να επιλέξουν την ‘Πληρωμή μέσω PayPal’. Όσοι εγγράφονται για λογαριασμό Paypal θα πρέπει να αποδεχθούν/υπογράψουν σχετικό συμφωνητικό χρεώσεων με το οποίο θα επιτρέπεται σε εμπορικές εταιρείες να αντλούν τις πληρωμές τους απ’ ευθείας από το Paypal. Μόνο τότε οι πελάτες θα είναι σε θέση να έχουν πληρωμές για τις αγορές που πραγματοποιούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα εμπορικών εταιρειών. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις του Paypal σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Paypal.

Με αντικαταβολή
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα στον ταχυμεταφορέα με την ισχύουσα χρέωση.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email info@jour.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογ. 04072539820
GR7001100400000004072539820
Δικαιούχος: Ζουρίδη Αικατερίνη Ευάγγελου

ALPHA BANK
Αρ. Λογ. 350002340004824
GR9001403500350002340004824
Δικαιούχος: Ζουρίδη Αικατερίνη Ευάγγελου

5. Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Η παραλαβή των παραγγελιών μπορεί να γίνει στην διεύθυνση της επιλογής σας (σπίτι,δουλειά κλπ.)

ή από το κατάστημά μας (Ελ. Βενιζέλου 96 , Καλλιθέα Αττικής). Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τον τρόπο διανομής που έχετε επιλέξει. Οι παραλαβές από το κατάστημα πραγματοποιούνται μέσα σε 5 έως 7 εργάσιμες μέρες, οι κανονικές αποστολές μέσα σε 5 έως 7 εργάσιμες μέρες. Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επηρεαστεί ελαφρώς. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων και των εορτών ενδέχεται οι χρόνοι αποστολής να είναι μεγαλύτεροι.

Η διανομή από το κατάστημα είναι δωρεάν. Η κανονική διανομή χρεώνεται με 4.5 ευρώ εντός Αττικής και για την υπόλοιπη Ελλάδα . Για αγορές άνω των 35 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.  Θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης όταν η παραγγελία φύγει από την αποθήκη, ένα δεύτερο με έναν κωδικό ανίχνευσης και ένα link στην ιστοσελίδα της εταιρείας διανομής και τελικά ο διανομέας θα επικοινωνήσει μαζί σας με sms ή email για να σας ενημερώσει για τη διανομή.

6. Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές επιτρέπονται εφόσον τηρούνται οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις.

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι κατηγοριοποιημένα για αυστηρά προσωπική χρήση, και ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εάν η προστατευτική συσκευασία έχει ανοιχτεί ή αποσφραγιστεί. Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές κοσμημάτων που έχουν φορεθεί. 

Τα Κοσμήματα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία. 

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση των επιστρεφόμενων κοσμημάτων, η γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού της jour.gr θα επικρατήσει, μετά από την αντίστοιχη επιθεώρηση του αντικειμένου, προκειμένου να αποφεύγεται η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να παραλάβουμε τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε μέσω κούριερ. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Μετά τον έλεγχο όλων των στοιχείων, θα στείλουμε έναν κούριερ να παραλάβει το δέμα μέσα σε 24 ώρες (όπου είναι δυνατόν). Για να ολοκληρωθεί η παραλαβή, ο courier θα επικοινωνήσει μαζί σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο η προτεινόμενη ημερομηνία δεν είναι βολική, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να την αλλάξετε.

Η προθεσμία για την τυχόν επιστροφή είναι 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι επιστροφές στην jour.gr είναι πάντα δωρεάν.

Επιστροφές χρημάτων δεν γινονται. Στην περίπτωση επιστροφής πρέπει να διαλέξετε ένα άλλο κόσμημα ώστε να γίνει η αλλαγή.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@jour.gr) ή τηλεφωνικώς  και εμείς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.  Η jour.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που είναι εκτός της χρονικής προθεσμίας ή εάν τα κοσμήματα δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως όταν παρελήφθησαν.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, στο πλαίσιο της διενέργειας των συναλλαγών σας και της επικοινωνίας μας μαζί σας, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από το www.jour.gr για την ολοκλήρωση και την εκτέλεση των παραγγελιών, την τιμολόγηση, τη διευκόλυνση των παραδόσεων, την εξυπηρέτηση τυχόν αιτημάτων σας, καθώς και την αποστολή σχετικών ενημερωτικών μηνυμάτων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγονται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας είναι τα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των ως άνω υπηρεσιών από την πλευρά μας και τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

Ανά πάσα στιγμή είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά καθώς και να αιτηθείτε την άμεση διαγραφή τους. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας εκ των άρθρων 11- 13 του ν. 2472/1997.

Η εταιρεία διατηρεί τα στοιχεία σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας ή/και για όσο χρόνο εκτελείτε συναλλαγές μαζί μας. Όλα τα στοιχεία διαγράφονται αμέσως μόλις διαγραφείτε από χρήστης ή/και ολοκληρώσετε την συναλλαγή μαζί μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται είτε ανταλλάσσονται σε τρίτους. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Η εταιρεία ακολουθεί απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις.

8. Cookies Policy

Τα Cookies είναι μικρά ηλεκτρονικά αρχεία, συνήθως αποτελούμενα από γράμματα και αριθμούς, τα οποία αποστέλλονται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο. Στο www.jour.gr χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Τα Cookies διατηρούν πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του www.jour.gr χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και για όλες τις ενδεχόμενες διαφορές, αρμόδια είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας.

Τελευταία ενημέρωση:5/4/2017