Δωρεαν Μεταφορικα για αγορες ανω των 35€ | -20% στην πρωτη αγορα

Πληρωμή

 

Ποια μέθοδο πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω για την αγορά μου;
Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους: Paypal ( Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express) , COD (αντικαταβολή) , Κατάθεση σε τράπεζα (ALPHA BANK, Εθνική Τράπεζα)

  PayPal VISA MasterCard American Express 
Γιατί η κάρτα μου δεν έγινε δεκτή; 
Η κάρτα σας μπορεί να μη γίνει αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους: 
- Η κάρτα έχει λήξει. Ελέγξτε ότι αυτό δε συμβαίνει.
- Έχει εξαντληθεί το πιστωτικό όριο. Ελέγξτε, μέσω της τράπεζάς σας, ότι δεν έχετε υπερβεί το πιστωτικό σας όριο.
Είναι ασφαλής η χρήση της πιστωτικής μου κάρτας Online ;
Ναι. Όλα τα προσωπικά και τα οικονομικά σας στοιχεία είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια στον διακοσμητή (server) του PayPal. Όταν χρησιμοποιείτε το PayPal για online πληρωμές, παρέχετε μόνο την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που έχετε δηλώσει στο Paypal.
Το κατάστημά μας λαμβάνει τις πληρωμές από το PayPal χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να δούμε τα προσωπικά και τα οικονομικά σας στοιχεία.
Το Paypal αφαιρεί το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά που κάνατε από την κάρτα σας ή από το λογαριασμό σας Paypal.
Ο παραλήπτης το μόνο που κάνει είναι να παραλαμβάνει τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. 

Με αντικαταβολή
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα στον ταχυμεταφορέα με την ισχύουσα χρέωση.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα σας δοθούν και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email info@jour.gr