Δωρεαν Μεταφορικα για αγορες ανω των 35€ | -20% στην πρωτη αγορα

Αποστολή

Η παραλαβή των παραγγελιών μπορεί να γίνει στην διεύθυνση της επιλογής σας (σπίτι,δουλειά κλπ.)

ή από το κατάστημά μας (Ελ. Βενιζέλου 96 , Καλλιθέα Αττικής). Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα τα μεταφορικά είναι δωρεάν και η παραγγελία πρέπει να γίνει μέσω email/messenger/τηλεφωνικά.

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τον τρόπο διανομής που έχετε επιλέξει. Οι παραλαβές από το κατάστημα πραγματοποιούνται μέσα σε 5 έως 7 εργάσιμες μέρες, οι κανονικές αποστολές μέσα σε 5 έως 7 εργάσιμες μέρες. Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επηρεαστεί ελαφρώς. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων και των εορτών ενδέχεται οι χρόνοι αποστολής να είναι μεγαλύτεροι.

Η διανομή από το κατάστημα είναι δωρεάν. Η κανονική διανομή χρεώνεται με 4.5 ευρώ εντός Αττικής και για την υπόλοιπη Ελλάδα . Για αγορές άνω των 35 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.  

Θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης όταν η παραγγελία φύγει από την αποθήκη, ένα δεύτερο με έναν κωδικό ανίχνευσης και ένα link στην ιστοσελίδα της εταιρείας διανομής και τελικά ο διανομέας θα επικοινωνήσει μαζί σας με sms ή email για να σας ενημερώσει για τη διανομή.