Δωρεαν Μεταφορικα για αγορες ανω των 35€ | -20% στην πρωτη αγορα

Επιστροφή

Επιστροφές επιτρέπονται εφόσον τηρούνται οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις.

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι κατηγοριοποιημένα για αυστηρά προσωπική χρήση, και ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εάν η προστατευτική συσκευασία έχει ανοιχτεί ή αποσφραγιστεί. Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές κοσμημάτων που έχουν φορεθεί. 

Τα Κοσμήματα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία. 

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση των επιστρεφόμενων κοσμημάτων, η γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού της jour.gr θα επικρατήσει, μετά από την αντίστοιχη επιθεώρηση του αντικειμένου, προκειμένου να αποφεύγεται η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να παραλάβουμε τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε μέσω κούριερ. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Μετά τον έλεγχο όλων των στοιχείων, θα στείλουμε έναν κούριερ να παραλάβει το δέμα μέσα σε 24 ώρες (όπου είναι δυνατόν). Για να ολοκληρωθεί η παραλαβή, ο courier θα επικοινωνήσει μαζί σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο η προτεινόμενη ημερομηνία δεν είναι βολική, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να την αλλάξετε.

Η προθεσμία για την τυχόν επιστροφή είναι 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Στην περίπτωση επιστροφής πρέπει να διαλέξετε ένα άλλο κόσμημα ώστε να γίνει η αλλαγή.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@jour.gr) ή τηλεφωνικώς  και εμείς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.  Η jour.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που είναι εκτός της χρονικής προθεσμίας ή εάν τα κοσμήματα δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως όταν παρελήφθησαν.