Συχνές Ερωτήσεις

-Πώς είμαι σίγουρος/η πως έχω πραγματοποιήσει την παραγγελία μου σωστά;

Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα σας στείλουμε ένα email Επιβεβαίωσης Παραγγελίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή spam αν δεν μπορείτε να το βρείτε. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 2109579754 ή μέσω τoυ email μας info@jour.gr και θα είμαστε σε θέση να σας ξαναστείλουμε το email επιβεβαίωσης για την αναφορά σας.

-Είναι ασφαλής η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος;

Στην Jour ,λαμβάνουμε την ηλεκτρονική ασφάλεια πολύ σοβαρά. Σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύουμε οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία στους διακομιστές μας. Χρησιμοποιούμε έμπιστους και καταξιωμένους παρόχους φιλοξενίας και παροχής πληρωμών τρίτων για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Όλες οι λεπτομέρειες των πιστωτικών καρτών εισάγονται σε έναν ασφαλή διακομιστή χρησιμοποιώντας το Shopify Payments. Η μεταφορά των λεπτομερειών αγοράς από τον ιστότοπό μας στο Shopify Payments ενθυλακώνεται χρησιμοποιώντας το κρυπτογραφημένο και ψηφιακά υπογεγραμμένο πρωτόκολλό τους, το οποίο είναι ασφαλές και αδιάβλητο. Το Shopify Payments είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο PCI DSS, επίπεδο 1 (το υψηλότερο επίπεδο).

-Προσφέρετε συσκευασία δώρου;

Προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν συσκευασίας δώρου για τις παραγγελίες σας, προσδίδοντας μια επιπλέον δόση κομψότητας στην προσεγμένη σας χειρονομία. Εάν επιθυμείτε επιπλέον συσκευασία δώρου, παρακαλούμε δηλώστε την προτίμηση σας στο πεδίο σχολίων κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να μας σχολιάσετε οποιεσδήποτε ειδικές ευχές ή μηνύματα που θα θέλατε να μεταβιβάσουμε εκ μέρους σας.

-Ποιο είναι το κόστος αποστολής και ποιοι οι χρόνοι παράδοσης;

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την Αποστολή για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές παράδοσης για κάθε γεωγραφική περιοχή.

-Πώς μπορώ να βρω το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου;

Για να ανακαλύψετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον Οδηγό Μεγέθους Δαχτυλιδιού, όπου παρέχονται οδηγίες για το πώς να μετρήσετε ένα υπάρχον δαχτυλίδι ή το δάχτυλo σας.

Ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη εφαρμογή; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας φροντίδας πελατών μας, που είναι πάντα στη διάθεση σας για βοήθεια.