A Glamorous Recap of the #TheNoelBar Event!

A Glamorous Recap of the #TheNoelBar Event!

Posted by KATERINA ZOURIDI on

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου του 2018, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε εσάς και να ζήσουμε μαζί ένα μοναδικό γεγονός! Το #TheNoelBar έφερε μαζί τη μαγεία της μόδας και τη διασκέδαση, δημιουργώντας μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη μας.

Tο Jour Jewelry & το Dudette, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό event. Συνδυάζοντας τις γιορτινές τους συλλογές, σας προσκαλέσαμε στον 1ο όροφο της στοάς από τις 18:30, για μια υπέροχη βραδιά ψυχαγωγίας και ψώνιων.

Στο event αυτό, η ατμόσφαιρα είχε μια Ιταλική πινελιά,

με 5 μοναδικά κοκτέιλ που ετοιμάστηκαν από τον ταλαντούχο mixologist & Bar Manager στην Hytra , Παναγιώτη Φράγκο.

Βιώσαμε μια μοναδική Xmas Dolce Vita!

Δοκιμάσαμε τις τρεις διαφορετικές εκδοχές του κλασικού Spritz με Molinari, Nonino & Di Capri και απολαύσαμε τα εξαιρετικά Marendry Mule και Gozio Aperitivo.

Βυθιστήκαμε στο γιορτινό πνεύμα, περιτριγυρισμένοι από λαμπερά κοσμήματα και τάσεις μόδας ιδανικά για τη λίστα ψώνιων των Χριστουγέννων. Η συνύπαρξη μόδας, διασκέδασης και κοκτέιλ ήταν μια αξέχαστη βραδιά που συνδύασε τη χαρά της εορταστικής περιόδου με τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης μοναδικών στυλ.

Η πιο μοδάτη και διασκεδαστική Τρίτη του 2018!

Για όσους αναζητούσαν το ιδανικό δώρο είτε απλώς ήθελαν να απολαύσουν λίγο shopping και υπέροχα κοκτέιλ, αυτό το event ήταν η απόλυτη επιλογή . 

Περισσότερες Πληροφορίες 

 

News

RSS