ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Jour δεν είναι ένα καινούριο brand. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί στην Καλλιθέα από το 1999. Η ιστορία της βέβαια ξεκινάει αρκετά πιο πίσω, αφού η οικογένεια Ζουρίδη ασχολείται με το κόσμημα από τη δεκαετία του ‘70 και διατηρεί μέχρι σήμερα το δικό της εργαστήριο στην οδό Φιλελλήνων, στο κέντρο της Αθήνας. Το φυσικό κατάστημα του brand που προέκυψε στην πορεία των χρόνων βρίσκεται στην Καλλιθέα, στον αριθμό 96 της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων και έχει καταφέρει να διατηρήσει την ποιότητά του για περισσότερα από 20 χρόνια. Σήμερα, μπαίνοντας στο Jour -εκτός από το ότι θα βρείτε τουλάχιστον ένα κομμάτι που να ταιριάζει στο στυλ σας- θα διαπιστώσετε πως παρακολουθεί τις τάσεις και τις προσαρμόζει στα μέτρα του αλλά και στα μέτρα σας, αφού μπορείτε να φτιάξετε δαχτυλίδια και αλυσίδες στο μέγεθος που θέλετε.
Διατηρώντας την ποιότητα και τις προσιτές τιμές, η νέα γενιά του Jour φροντίζει να δημιουργεί κοσμήματα που μπορούμε να φοράμε όλη μέρα, που προσαρμόζονται σε πολλά και διαφορετικά στυλ και περιστάσεις ώστε να μη χρειάζεται να τα αφαιρέσουμε.
Πλέον, εκτός από το ότι μπορείτε να γνωρίσετε το brand στην έδρα του, στο κατάστημα της Καλλιθέας, το Jour εξυπηρετεί όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν τα δικά τους #jourjewelry σε όλη την Αθήνα και την Ελλάδα.